Tilbage til startsiden
Tilbage til oversigt

BiPAP Auto
Søvnapnø er ikke bare søvnapnø, på samme måde som at hovedpine ikke bare er hovedpine. Søvnapnø kan antage mange forskellige former, og kan fremstå i forskellige sværhedsgrader.
 
Respironics har igennem mange år været kendt for at levere både de mest effektive Auto CPAP apparater til behandling af søvnapnø, samt de mest effektive BiPAP apparater til behandling af svære respiratoriske lidelser.
 
Nu lanceres det ultimative apparat til søvnapnø behandling, BiPAP Auto, som kombinerer disse teknologier. BiPAP Auto er udviklet til svær grad af søvnapnø, hvor behandlingen påkræver høje niveauer for tryk (helt op til 25), hvilket kan være svært at "tolerere" for brugeren.
 
BiPAP Auto kan levere en hidtil uhørt høj forskel på det inspiratoriske og det eksspiratoriske tryk. Dette betyder, at man i perioder om natten med behov for et højt inspiratorisk tryk for at behandle sin søvnapnø, ikke oplever det så besværligt at ånde ud i mod apparatet, idet trykket falder med op til 8 i ekspirationen, foruden Respironics kendte Flex funktion, som reducerer vejrtrækningsarbejdet yderligere.
 
Designet er enestående i sin slående enkelthed, hvilket også gør sig gældende for den optionelle varmtvandsfugter, som let kobles på BiPAP Auto.

SPIROPHARMA A/S - NYBROVEJ 83 - DK-2820 GENTOFTE - TEL +45 39771700 - FAX +45 39630801
Based on SEEEMS.CMS